red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




شهامت آن مرد که رفته است
بازدید : 230 |

شهامت آن مرد که رفته است در اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین موجب شد امروز به جای ۱۴۰ میلیون لیتر بنزین ۷۰ میلیون لیتر مصرف شود و همین یکی کافی است

افسران - شهامت آن مرد که رفته است در اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین موجب شد امروز به جای ۱۴۰ میلیون لیتر بنزین ۷۰ میلیون لیتر مصرف شود و همین یکی کافی است

نماینده مردم تهران خطاب به زنگنه با بیان اینکه آقای بخور بخور امروز در دادگاه‌های بین‌المللی می‌خواهند از جیب ملت ایران میلیاردها دلار پول به خاطر قراردادی که تو بستی،‌ بردارند گفت: حالا قضاوت کنیددر دوران آن مرد که رفت بخوربخور بودیا شما که این همه مدعی و پررو هستید.
به گزارش میدان ۷۲، مهدی کوچک‌زاده در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۲ مرداد) در نطق میان دستور خود با بیان اینکه بهشت موعود ما در مقاومت و ایستادگی مومنانه در جهنمی دنیایی است که به دست غارتگران اشغالگر و کودک‌کش در جهان محرومان و پابرهنگان برپا شده است، گفت: مبادا که یک عمر یا لیتنا کنا معک لقلقه ی زبانمان بوده باشد و نینوا که شد پایمان بلرزد و امان‌نامه شمر و بهشت میز مذاکره توأم با بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب حرکت‌های نابجا با قداره‌بندان و اربابان کودک‌کش‌مان فریبمان دهد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما یقین داریم که گرگ خونخوار و گاو شاخ‌دار زبان منطق را نمی‌فهمد و با گفتوگو و منطق استیفای حق مظلوم صورت نخواهد گرفت، افزود: انشاالله نتیجه مذاکرات جاری که رهبر معظم انقلاب نیز به آن خوش‌بین نیستند به اصل خوشبینانه مسلم عقلی واقف گردد.
وی با اشاره به اظهارات وزیر نفت در یک برنامه تلویزیونی که عنوان کرد، دوران بخور بخور تمام شد گفت: حافظه تاریخی وی را اشارت می‌دهم که اولا تنها وزیری که از دولت قبل در این دولت به کار گرفته‌ای برادر مجاهدم رستم قاسمی وزیر سابق نفت است که در دوران وی و وزیری هامانه که هر دو در دولت شما به کار گرفته شده است، بخور بخور بوده است بنابراین شما زیر سوال خواهید رفت.
وی خطاب به مردم با بیان اینکه به شما یادآوری می‌کنم که در دوران همان بخور بخوری که آقای وزیر نفت گفت کاری شد که امروز هوای تهران که خانم رئیس محیط‌ زیست می‌گوید اول مشکل این مملکت محیط ‌زیست است، هوای تهران به جای اینکه دو برابر آلوده باشد نصف آلوده است،‌ توضیح داد: شهامت آن مرد که رفته است در اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین موجب شد امروز به جای ۱۴۰ میلیون لیتر بنزین ۷۰ میلیون لیتر مصرف شود وهمین یکی کافی است.
کوچک‌زاده افزود: طرح آن مرد دوران بخور بخور باعث شد امروز ۲۰ میلیارد دلار بنزین کمتر خریداری و سوخته می‌شود.
وی خطاب به زنگنه با بیان اینکه از زبان روحانی شما که بخور بخور را به رخ ما می‌کشید، معرفی کنم ؟ گفت: شما قرارداد کرسنت را منعقد کردید که در آن قیمت گاز (بر اساس ملاحظات تخصصی عدد و رقم قابل درک برای عموم جامعه را می‌گویم) ۱۷٫۵ دلار در هزار مترمکعب به امارات داد که برای چندین سال غیرقابل بازگشت است، در همان زمان قطر به امارات گاز را ۶۵ دلار در هزار مترمکعب می‌داد.
این نماینده مردم در مجلس نهم ادامه داد: این همان قراردادی است که حسن روحانی که آن موقع دبیر شورای امنیت بود درباره‌اش طی نامه‌ی شماره ۱۹۱۴-۱/۲۲۰ مورخ ۹/۹/۸۰ به رئیس جمهور آن زمان می‌گوید آیا کرسنت دارای اعتبار برای عقد قراردادی چندصد میلیون دلاری است و ضمانت معتبری دارد؟
وی با بیان اینکه عین نوشته حسن روحانی این است که آیا این قرارداد با قرارداد فروش گاز قطر به دبی (پروژه دلفین) مقایسه شده است؟ ادامه داد: ظاهرا قطر بسیار گران‌تر به امارات می‌فروشد. آیا پیش‌بینی ۷۰ درصد گاز به صورت Take or Payکافیست؟ ظاهرا در امور قراردادها ۹۰ درصد پیش‌بینی شده است. آیا تحلیل در سکوی مبارک تاثیری بر تفاهم‌نامه ۱۹۷۱ بین ایران و شارجه نخواهد داشت؟ علاوه بر سوالات فوق، مطالعه اقتصادی طرح نیز ضروری است،
کوچک‌زاده گفت: چرا یک سال این سوالات حسن روحانی توسط زنگنه بی‌پاسخ گذاشته می‌شود که دوباره رئیس جمهور وقت از دبیر شورای امنیت وقت که حسن روحانی است، می‌پرسد نظرت در مورد این طرح چیست؟
وی با بیان اینکه در ۹/۹/۸۲ حسن روحانی می‌گوید قرارداد کرسنت وجود مثبت و منفی زیر را دارد افزود: روحانی دو نکته مثبت می‌گوید و خود هر دو نکته را نفی می‌کند. اول اینکه ارتباط با امارات گرچه خوب است اما این قرارداد با یک شرکت کوچک و کم‌اعتبار اماراتی است. دوم ورود به بازار خلیج‌فارس وجه مثبت دیگری است گرچه در مقایسه با اقدامات قطر و کنترل همه بازارهای بزرگ منطقه حجم این قرارداد قابل ملاحظه نیست.
کوچک‌زاده با بیان اینکه رو حانی ۵ نکته منفی در مورد این قرارداد می‌گوید ادامه داد: حسن روحانی درآخر نامه خود در مورد قرارداد کرسنت به کسی که امروز وزیر نفت کرده است می‌گوید این قرارداد در شرایط فعلی هیچ منفعت اقتصادی و سیاسی هم برای ما نخواهد داشت.
نماینده مردم تهران خطاب به زنگنه با بیان اینکه آقای بخور بخور امروز در دادگاه‌های بین‌المللی می‌خواهند از جیب ملت ایران میلیاردها دلار پول به خاطر قراردادی که تو بستی،‌ بردارند گفت: حالا قضاوت کنیددر دوران آن مرد که رفت بخوربخور بودیا شما که این همه مدعی و پررو هستید.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:شهامت، مرد,

سردار سرافراز اسلام محمد نقدی:
بازدید : 207 |

مردم حق دارند بدانند چه کسی و با چه پولی در سال 88 لات ها و ولگردها را اجیر کرد

افسران - سردار سرافراز اسلام محمد نقدی: مردم حق دارند بدانند چه کسی و با چه پولی در سال 88 لات ها و ولگردها را اجیر کرد

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:سردار ،نقدی,

شعربه جهنم
بازدید : 208 |

افسران - کاریکاتور/ استقبال از انتقاد
 

gilankhabarمشاهده اندازه اصلی در : www.gilankhabar.com/ 

گر منتقدی باش، ولیکن به جهنم/ اشک تو چکیده‌ست به دامن؟ به جهنم!

دلواپس فردای وطن گشت برادر؟/ زخم است به جان وی و بر تن؟ به جهنم!

صلحی که نمودیم، نیارزد به پشیزی/ کوبیدن آب است به هاون؟ به جهنم!

ما پسته خورانیم، شما غصه خورانید/ در شهر گرانی شده؟ اصلاً به جهنم!

ماشین چو گران است، مکدر شده باشم/ ماندید چو در له‌شده آهن، به جهنم!

ما جمله دل‌آرام، شدیداً همه شادیم/ بشنید کسی مطلب موهَن؟ به جهنم!

اندر صف ناجور سبد له‎شده‎گانید/ کم آبی و کم نانی و کلاً به جهنم!

تعلیق شد آنگونه اگر هسته‌ایِ ما/ بشنو تو زمن فوری و آناً، به جهنم

ای کاسب تحریم، تو سرهنگی و اکنون/ هم نیست کسی البته ایمن؟ به جهنم!

شد زندگی‌ات لنگ؟ نه این گفته دروغ است/ حیف است اگر نشنوی از من، به جهنم!

ما جمله چنینیم، لذا معتدلانیم/گویم به شما البته جمعاً، به جهنم!

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:انتقاد,روحانی, شعر,

دل آرام ها بخوانند...
بازدید : 157 |

افسران - دل آرام ها بخوانند...

رابطه با آمریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بی منفعت برود؟

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:آمریکا، دشمن,

اسلحه شخصی مقام معظم رهبری
بازدید : 212 |

افسران - اسلحه شخصی مقام معظم رهبری+عکس

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:مقام عظمای ولایت,

تحویل استیضاح فانی به هیأت رئیسه مجلس
بازدید : 218 |

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: استیضاح وزیر آموزش و پرورش با ۵۵ امضا تحویل هیأت رئیسه مجلس شد.

جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با فارس در خصوص استیضاح وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: برگه استیضاح وزیر با ۵۵ امضاء به هیأت رئیسه مجلس تحویل داده شد. وی افزود: برگه استیضاح وزیر آموزش و پرورش هفته گذشته روز یکشنبه به هیأت رئیسه مجلس تحویل داده شده است و وزیر به مدت ۱۰ روز فرصت دارد تا با حضور در صحن علنی مجلس پاسخگوی سؤالات نمایندگان مجلس باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: آخرین روز مهلت وزیر آموزش و پرورش برای دفاع از عملکرد خود در این وزارتخانه، روز سه‌شنبه هفته آینده است که پس از سخنان وی، موافقان و مخالفان نظراتشان را اعلام می‌کنند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:وزیر،آموزش وپرورش,

رهبر انقلاب: ادامه مذاکرات را منع نمی‌کنیم
بازدید : 186 |

خبرگزاری ایسنا: مقام معظم رهبری، دستگاه دیپلماسی کشور را مدافعان خط مقدم دفاع از اهداف، منافع ملی و سرمایه ملی ایرانیان خواندند و ضمن تبیین ویژگی‌های دیپلماسی ایرانی و ضرورت دیپلماسی فعال و هوشمند در دوران بسیار مهم گذر به نظم جدید جهانی سخنان مهمی را در بی‌فایده بودن تعامل با آمریکا بیان کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر امور خارجه، سفیران و مسئولان نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور، در تبیین اهمیت کار دیپلماسی افزودند: یک دیپلماسی هوشمندانه و فعال می تواند دستاوردهای بسیار مهم سیاسی، اقتصادی، انسانی و اجتماعی به همراه بیاورد که با هیچ حرکتی از جمله جنگ‌های پرهزینه و پرخطر نیز حاصل نمی شود و این واقعیت نشان دهنده وزن و جایگاه دستگاه دیپلماسی در مجموعه مدیریت یک کشور است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رویدادهای چندین سال اخیر در منطقه را نشان دهنده واقعیت یاد شده خواندند و خاطرنشان کردند: قدرتهایی تلاش کردند با زور و اسلحه منافع خود را تأمین کنند که ناکام ماندند اما کسانی با ظرافت، هوشمندی و تحرک، توانستند منافع خود را بخوبی تأمین کنند.
رهبر انقلاب، وزارت خارجه را ارتش منظم دیپلماسی کشور خواندند و افزودند: در مسئله سیاست خارجی، دستگاههای دیگری هم مؤثرند اما وزارت خارجه به عنوان یک سازمان موظف و ارتش منظم، مسئولیت اصلی را بر عهده دارد.
ایشان در تشریح شروط و لوازم یک دیپلماسی موفق، بر ضرورت تعیین دقیق و صریح هدفها تأکید کردند و افزودند: برخی اهداف آرمانهای بزرگ و ملی هستند، برخی راهبردی و منطقه ای به شمار می روند و بعضی دیگر مقطعی و موضعی هستند که این اهداف در همه سطوح باید دقیقاً مشخص باشد تا همه ی عناصر فعال در دیپلماسی در ستاد و صف، وظایف خود را بخوبی بدانند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «سازماندهی مناسب» را شرط دوم دیپلماسی موفق برشمردند و افزودند: این سازماندهی باید با نگاه به اهداف و با توجه به قابلیت‌ها انجام شود.
رهبر انقلاب در ادامه، برخورداری از عناصر با صلاحیت را شرط دیگر یک دیپلماسی موفق دانستند.
ایشان در تبیین مفهوم «صلاحیت های دیپلماتیک»، عناصری همچون «هوش و مهارت دیپلماتیک»، «انعطاف در جای لازم»، «نفوذ ناپذیری در مواقع ضروری»، و «پایبندی صادقانه و عمیق به اهداف» را مورد اشاره قرار دادند.
مقام معظم رهبری در تبیین هوش دیپلماتیک افزودند: این ویژگی انسان را قادر می سازد اهداف و حرکات طرفهای مقابل را در مذاکرات و تعاملات پیش بینی کند و حرکات خود را با توجه به آنها، برنامه ریزی و عملیاتی سازد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «مهارت دیپلماتیک» را استفاده به موقع و به جا از انعطاف و اقتدار معنا کردند و افزودند: معنای دیگر این ویژگی نرمش قهرمانانه است که صلح امام حسن مجتبی (ع) پرشکوه ترین نمونه تاریخی آن به شمار می رود.
ایشان افزودند: نرمش قهرمانانه برخلاف برخی تفاسیر، معنای واضحی دارد که نمونه آن در مسابقه کشتی نمایان است در این مسابقه که هدف آن شکست دادن حریف است اگر کسی قدرت داشته باشد اما انعطاف لازم را در جای خود بکار نگیرد قطعاً شکست می خورد اما اگر انعطاف و قدرت را به موقع مورد استفاده قرار دهد پشت حریف را بخاک می نشاند.
رهبر انقلاب همچنین در بیان «پایبندی عمیق و صادقانه به آرمانها و اهداف» خاطرنشان کردند: اگر کسی بدون ایمان و باور عمیق به اهداف، در عرصه دیپلماسی فعال باشد قطعاً نمی تواند موفق شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشبیه عرصه دیپلماسی به میدان جنگ افزودند: واقعیت این است که میدان دیپلماسی عرصه پنجه انداختن است و اگر کسی بدون اعتقاد راسخ به هدف، به این کار اقدام کند یا در همان موقعیت و یا در نهایت شکست خواهد خورد.
تحرک فراوان و بی وقفه شرط دیگری بود که رهبر انقلاب در تشریح لوازم دیپلماسی موفق به آن پرداختند.
ایشان افزودند: تحرک بالا لازمه لاینفک دیپلماسی است و باید مورد توجه جدی قرار داشته باشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه سخنانشان در جمع وزیر خارجه و فعالان عرصه دیپلماسی کشور، دوران فعلی را دوران گذر به یک نظم جدید جهانی ارزیابی و خاطرنشان کردند: در کنار بازیگران سنتی، بازیگران جدیدی در آسیا، افریقا و آمریکای لاتین وارد عرصه شده اند و در تلاشند جایگاه خود را در نظم جدید پیش رو، تثبیت کنند.
رهبر انقلاب تأکید کردند: در این دوران، دیپلماسی قوی و کارآمد اهمیت مضاعفی می یابد و به همین علت، امروز کار وزارت خارجه از گذشته حساس تر است.
ایشان افزودند: اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود.
«شکار فرصتها و استفاده صحیح از آنها»، نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به مسئولان دیپلماسی کشور خاطرنشان کردند.
ایشان افزودند: تحولات منطقه ای و جهانی، بسیار سریع است و باید بطور آنی، آنها را رصد کرد و با تحرک بالا، هر حادثه و رویدادی را بلافاصله تحلیل کرد و با درک نسبت آن با اهداف و آرمانها، موضع خود را در قبال آن مشخص نمود.
سخنان رهبر انقلاب در جمع مسئولان دستگاه دیپلماسی با تمرکز بر اهداف و سیاستهای کلانی ادامه یافت که باید بطور دائم مد نظر مسئولان سیاست خارجی باشد.
ایشان در همین زمینه، «به کرسی نشاندن منطق جمهوری اسلامی» یعنی مردمسالاری دینی را هدفی بزرگ برشمردند و تأکید کردند: در این مسئله بدون انفعال وارد شوید چرا که این هدف بخصوص در منطقه اسلامی، کاملاً قابل تحقق است.
رهبر انقلاب برجسته کردن ویژگی ها و ممیزات دیپلماسی ایرانی در جهان را از دیگر اهداف مهم دست اندرکاران سیاست خارجی برشمردند.
ایشان افزودند: پایبندی به موازین شرع در رفتارهای فردی و اجتماعی و در محافل دیپلماتیک، و نترسیدن از هیبت و تشر قدرتهای بزرگ از جمله آمریکا، ویژگی خاص دیپلماسی ایرانی است و باید مورد توجه جدی باشد.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: نهراسیدن از قدرتهای سلطه گر، بعد از انقلاب، به خصوصیت بارز سیاست خارجی جمهوری اسلامی تبدیل شده که این ویژگی هم در دل ملتها جاذبه ایجاد کرده و هم سیاستمداران دنیا را چه بگویند و چه پنهان کنند به تعظیم و تجلیل وا داشته است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «دفاع صریح، قاطع و واقعی از مظلوم» را از دیگر ویژگی های دیپلماسی ایرانی معرفی کردند و افزودند: این خصوصیت در تمام سالهای بعد از انقلاب، در دفاع از ملت و مبارزین فلسطینی و لبنانی و موارد مشابه دیگر، جلوه داشته است.
رهبر انقلاب، «مخالفت جدی با نظام سلطه» را از خصوصیات آشکار سیاست خارجی جمهوری اسلامی برشمردند و افزودند: مسئولان ما با شهامت و بدون رودربایستی با حضور سلطه گران و بویژه آمریکا در هر جای جهان، مقتدرانه مخالفت کرده و می کنند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «تأمین منافع ملی» را از اهداف مشترک همه دستگاههای دیپلماسی جهان خواندند و افزودند: در دیپلماسی ایرانی، علاوه بر تلاش برای تأمین منافع ملی، «حفظ سرمایه ملی»، بسیار مهم است، چرا که اگر سرمایه ملی از دست برود دستگاه دیپلماسی بدون پشتوانه می شود و منافع ملی نیز قابل تأمین نخواهد بود.
رهبر انقلاب «هویت ملی، اسلامی، انقلابی و تاریخی» را سرمایه ملی ایرانیان خواندند و خاطرنشان کردند: استقلال برآمده از انقلاب اسلامی، دین، ملت مؤمن، جوانان انقلابی، سخن قاطع در مقابل زیاده خواهان، دانشمندان، نخبگان و فعالیتهای علمی از جمله عناصر سرمایه ملی هستند که باید در عرصه دیپلماسی حفظ شوند تا منافع ملی هم تأمین شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بخش پایانی سخنانشان را در این دیدار به موضوع تعامل با جهان اختصاص دادند.
ایشان با تأیید سخنان دو روز قبل رئیس جمهور در جمع سفیران و کارداران درخصوص تعامل با همه دنیا افزودند: در این میان دو استثنا وجود دارد رژیم صهیونیستی و آمریکا.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان چند دلیل و استدلال درباره نفی تعامل با آمریکا تأکید کردند: رابطه با آمریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بی منفعت برود؟!
ایشان افزودند: عده ای اینجور وانمود می کردند که اگر با آمریکایی ها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل می شود، البته ما می دانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در گذشته میان مسئولان ما و مسئولان آمریکا هیچ ارتباطی نبود اما در یک سال اخیر بخاطر مسائل حساس هسته ای و تجربه ای که مطرح شد انجام بشود، بنا شد مسئولان تا سطح وزارت خارجه تماسها، نشستها و مذاکراتی داشته باشند اما از این ارتباطات نه تنها فایده ای عاید نشد بلکه لحن آمریکایی ها تندتر و اهانت آمیزتر شد و توقعات طلبکارانه بیشتری را در جلسات مذاکرات و در تریبونهای عمومی بیان کردند.
مقام معظم رهبری افزودند: البته مسئولان ما در نشستها در جواب طلبکاری آنها، جوابهای قوی تر و گاهی گزنده تر دادند، اما در مجموع معلوم شد مذاکره برخلاف تصورات برخی ها، به هیچ چیز کمک نمی کند.
رهبر انقلاب در همین زمینه، افزایش تحریم ها را مورد اشاره قرار دادند و گفتند: آمریکایی ها نه تنها دشمنی ها را کم نکردند بلکه تحریم ها را هم افزایش دادند! البته می گویند این تحریم ها، جدید نیست اما در واقع جدید است و مذاکره در زمینه ی تحریم هم، فایده ای نداشته است.
ایشان افزودند: البته در زمینه ادامه مذاکرات هسته ای، منع نمی کنیم و کاری که دکتر ظریف و دوستانشان شروع کردند و تا امروز هم خوب پیش رفتند دنبال می شود اما این، یک تجربه ذیقیمت دیگر برای همه بود که متوجه شویم نشست و برخاست و حرف زدن با آمریکایی ها، مطلقاً تأثیری در کم کردن دشمنی آنها ندارد و بدون فایده است.
رهبر انقلاب در تبیین ضررهای ناشی از مذاکره با آمریکایی ها افزودند: این کار ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
ایشان همچنین ضرر دیگر نشست و برخاست با آمریکا را ایجاد زمینه برای طرح توقعات جدید از سوی آنها دانستند.
رهبر انقلاب در جمع بندی این بخش از سخنانشان، تعامل با رژیم صهیونیستی را موضوعاً منتفی خواندند و درباره آمریکایی ها هم گفتند: تا وقتی وضع کنونی یعنی دشمنی آمریکا و اظهارات خصمانه دولت و کنگره آمریکا درباره ایران ادامه دارد تعامل با آنها نیز هیچ وجهی ندارد.
ایشان به افزایش نفرت ملتها از آمریکا بخاطر هم دستی با جنایات صهیونیستها در غزه اشاره کردند و افزودند: هیچ کس در دنیا نیست که آمریکایی ها را از مشارکت با جنایات و نسل کشی رژیم «غاصب، گرگ صفت، قاتل، کافر و ظالم صهیونیست» در غزه مبرا بداند، بنابراین آمریکایی ها اکنون در موضع ضعف بیشتری قرار دارند.
رهبر انقلاب در اشاره به اوضاع این روزهای مردم مظلوم غزه تأکید کردند: منطق فلسطینی ها در قضیه آتش بس درست است. آنها می گویند قبول آتش بس به معنای این است که رژیم خونخوار و درنده صهیونیست هر فاجعه ای خواست بیافریند و بعد بدون هیچ تاوانی، اوضاع به روز قبل از حمله یعنی محاصره شدید و ادامه فشارها برگردد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: همانگونه که فلسطینی ها می گویند، برای این همه جنایت، باید تاوانی وجود داشته باشد که پایان محاصره غزه است و هیچ انسان منصفی نمی تواند این خواسته بر حق را نفی کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان سخنانشان درباره اوضاع عراق هم گفتند: انشاءالله با تعیین نخست وزیر جدید عراق، گره کارها باز و دولت تشکیل می شود تا بتواند کار کند و به کسانی که قصد فتنه در عراق داشته و دارند درس خوبی بدهد.
ایشان همچنین با آرزوی توفیق برای مسئولان و فعالان دستگاه دیپلماسی افزودند: بطور دائم از خداوند متعال برای وزیر خارجه عزیز و همکارانشان طلب توفیق می کنم.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با بیان گزارشی از همایش سفرا و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، هدف از برگزاری این همایش را تبادل نظر و همفکری، تنظیم سیاست خارجی بر اساس اسناد بالادستی، و بهره جویی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اعلام کرد.
وی با قدردانی از حمایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی، مقطع کنونی را پیچ ویژه تاریخی خواند و گفت: سیال بودن صحنه ی بین‌الملل، متکثر شدن منابع قدرت و امکان تاثیرگذاری بازیگران جدید از جمله ویژگی های کنونی جهان و منطقه است.
ظریف، وظیفه دستگاه سیاست خارجی را استفاده از فرصت های استثنایی پیش آمده در داخل و خارج توصیف و تاکید کرد: قدرت معنایی جمهوری اسلامی در حال حاضر بر اساس گفتمان امام و رهبری، مردم سالاری دینی و آرمانگرایی واقع بینانه، ایران را به ثبات داخلی رسانده و با تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت منطقه ای، از سرمایه مقاومت و گسترش اسلام خواهی در منطقه بهره مند کرده است.
وی با اشاره به وظیفه وزارت امور خارجه به عنوان دیده بان نظام، خاطرنشان کرد: ما مصمم هستیم سیاست خارجی طراحی شده از سوی رهبر معظم انقلاب را به بهترین وجه اجرا کنیم و در اجرای آن، به قدرت لایزال و برتر الهی اعتماد داریم، و هیچ قدرتی را ابرقدرت نمی دانیم.
وزیر امور خارجه کشورمان در پایان گفت: به قدرت ملی و توان کارشناسی خود باور داریم و بر اساس این باور در مقابل قدرتهای ظاهری مغلوب نخواهیم شد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:رهبر، انقلاب, سفیران,

هر گونه تجاوز احتمالی به ایران،داعش و حامیانش را مورد تهدید جدی قرار خواهد داد
بازدید : 269 |

رئیس کمیته امنیت ملی مجلس با بیان اینکه هیچ گونه علامتی در مورد حضور داعش در مرزها و یا داخل کشور نداشته‌ایم، گفت: تدابیر لازم برای حمله احتمالی "داعش" به ایران اندیشیده شده است.
محمدرضا محسنی‌ثانی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به موضوعاتی مبنی بر تحرکات احتمالی داعش در مرزهای ایران گفت: به حمدالله وضعیت مرزهای ایران امن است.

وی افزود: بعید می‌دانم داعش به فکر تجاوز به ایران باشد چرا که هر گونه تجاوزی در این زمینه نه تنها داعش بلکه حامیانش را مورد تهدید جدی ایران قرار خواهد داد.

رئیس کمیته امنیت ملی مجلس تاکید کرد: هیچ گونه علامتی در مورد حضور داعش در مرزها و یا داخل کشور نداشته‌ایم.

وی خاطر نشان کرد: تدابیر لازم در ابعاد مختلف برای حمله احتمالی داعش به ایران اندیشیده شده است.

نماینده سبزوار در پایان گفت: بعید می‌دانم داعش چنین ناپرهیزی کند.

داعش در حدی نیست به ایران چپ نگاه کند

این در حالی است، پیشتر اسماعیل کوثری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر همکاری ایران و آمریکا برای مقابله با داعش گفت: گروهک تروریستی داعش در اصل توسط آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان پایه‌گذاری شده است.

وی افزود: اینکه آمریکایی‌ها بگویند می‌خواهیم با این گروهک مقابله کنیم، خنده‌دار است!

رئیس کمیته دفاعی مجلس تاکید کرد: هیچ‌وقت ایران با آمریکا در رابطه با این موضوعات همسو نخواهد شد، چرا که قطعا و یقینا آمریکایی‌ها از تروریست‌ها حمایت می‌کنند و القاعده، طالبان و داعش را آمریکا و عربستان پایه‌گذاری کرده‌اند.

وی ادامه داد: ایران زخم‌خورده و قربانی تروریسم است، چگونه می‌توانیم با آمریکا که دستش تا مرفغ به خون مسلمانان آغشته است، همکاری کنیم؟

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت: کسانی که این حرف‌ها را می‌گویند درک ندارند و سرشان در آخور آمریکایی‌هاست، در یک مقطعی نیز می‌گفتند باید با طالبان یکی شویم!

وی تاکید کرد: ایران با آمریکا به هیچ‌وجه در این رابطه کنار هم قرار نمی‌گیرد، چون آمریکایی‌ها از این گروهک‌های تروریستی حمایت می‌کنند.

کوثری گفت: ایران در کنار ملت عراق است و در بُعد نظامی وارد نمی‌شود، بلکه در جهت کمک‌های انسان‌دوستانه کمک می‌کند تا مردم عراق آسیب کمتری ببینند.

رئیس کمیسیون دفاعی مجلس در خصوص اینکه آیا امکان دارد گروهک تروریستی داعش به خود اجازه داده تا به جمهوری اسلامی ایران چپ نگاه کند، اظهار داشت: نه، اینها در این حد نیستند، چرا که محدوده داعش، عراق و سوریه است، لذا به هیچ‌وجه به طرف ایران اقدامی نخواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: اینکه برخی‌ها مطلع نیستند و حرف‌هایی می‌زنند، این حرف‌ها به دلیل عدم آگاهی است.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 12 تير 1393برچسب:داعش,ایران,

لبیک یا خامنه ای
بازدید : 244 |

 

ما همه عمّار توایـم
میثم تمّار توایـم
غُصّه نخور سیّدعلی
ما همگی یار توایـم

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 12 تير 1393برچسب:لبیک, خامنه ای, ,

ماه رمضان ماه ضیافه الله یا مهمانی خدا مبارکباد
بازدید : 222 |

ضیافه الله" تعبیری است که رسول خدا - صلی الله علیه و آله و سلم - در خطبه معروف شعبانیه خود در مورد ماه رمضان به کار برده اند. برای درک منظور حضرت از این تعبیر، ابتدا باید ببینیم اگر بر ما میهمانی وارد شود، به ویژه مهمانی که از او دعوت‏ به عمل آورده باشیم، با او چگونه رفتار می‏کنیم؟ آیا سعی نمی‏کنیم تا جایی که ‏ممکن است او را گرامی بداریم و در بهترین اتاق منزل و مکان اتاق‏، جایش دهیم؟ آیا نمی‏کوشیم برای پذیرایی او، از بهترین لوازم و امکانات و مناسب ‏ترین مواد غذایی که در اختیار داریم، استفاده کنیم؟
ماه رمضان هم موقعیتی است که خداوند، بیش از همیشه و به بهترین شکل ممکن از بندگان خود پذیرایی می کند و امکانات و منافع بسیار بیش تر از سایر اوقات را در مقابل آنان قرار می دهد. در این ماه، کم ترین اعمال انسان ها به بهترین شکل مورد توجه و پاداش قرارمی گیرد و خداوند در برابر کوچک ترین عبادات، بالاترین نعمت ها را عطا می فرماید.
با کم ترین توبه، بزرگ ترین گناهان بخشیده می شود و زمینه عبادت و بندگی و رسیدن به کمال حقیقی و سعادت ابدی، بیش از هر زمان دیگری فراهم است و این، یعنی بهترین موقعیتی که ممکن است برای یک فرد در یک مهمانی باشکوه معنوی فراهم گردد.
اگر روزه‏دار، صادقانه ‏و آن طور که بایسته است، روزه بگیرد، به راستی در ضیافت ‏خانه الهی قدم نهاده، به توفیق‏خداوند به بالاترین کمالات و بهره مندی ها و منزلت ‏ها دست یافته است.
خداوند با فراخوانی مؤمنان به مهمانسرای خویش، در واقع آنان را از زندگی مادّی که سفره مشترک انسان و حیوان، مؤمن و کافر، و نیکوکار و بدکار است، جدا کرده و در جوار خویش جای داده است. در این جشن پرشکوه، از هیچ نعمت قابل بهره مندی دریغ نشده است و این، یعنی حقیقت میهمانی ویژه الهی.
 روزه نوعی تمرین تهذیب، تزکیه نفس و راهی مناسب برای تحقق تسلط انسان بر نفس خویش و مبارزه با هوس های نفسانی است، روزه عاملی مؤثر در راه تحقق بخشیدن به مهم ترین هدف و فلسفه حیاتی انسان، یعنی کمال و قرب الهی است.

خداوند با تشریع روزه فرصتی مناسب را در بیشتر روزهای سال به ویژه در ماه مبارک رمضان در اختیار انسان قرار داده تا او استعداد بالقوه اش را در راه رسیدن به قرب الهی به فعلیت رسانده، به مقام خلیفة اللهی خویش نزدیک شود. چه این که روزه هر چه آثار و فوائد بدنی و اخلاقی و اجتماعی دارد، در مسیر تقوا است، همان گونه که قرآن کریم می فرماید:«ای افرادی که ایمان آورده‏اید! روزه بر شما نوشته شده، همان ‏گونه که بر کسانی که قبل از شما بودند نوشته شد، تا پرهیزکار شوید».

روزه نوعی تمرین تهذیب، تزکیه نفس و راهی مناسب برای تحقق تسلط انسان بر نفس خویش و مبارزه با هوس های نفسانی است.روزه در دو بُعد فردی و اجتماعی، افزون بر ثمرات جسمی، آثار و فایده های تربیتی و سازندگی؛ مانند: تقویت صبر، آخرت گرایی، قدرت بر کنترل شهوت، شکوفایی حسّ هم دردی با فقرا و کم شدن شکاف طبقاتی و ... را به همراه دارد.

امام صادق (علیه السلام) یکی از آثار روزه را این گونه بیان فرمودند: روزه به این دلیل واجب شده است که میان فقیر و غنی مساوات برقرار گردد، و این به جهت آن است که غنی طعم گرسنگی را بچشد و نسبت به فقیر ادای حق کند؛ چرا که اغنیا معمولاً هر چه را بخواهند برای آنها فراهم است، خدا می خواهد میان بندگان مساوات باشد، و طعم گرسنگی و درد و رنج را به اغنیا بچشاند تا آنان به ضعیفان و گرسنگان رحم کنند.

روزه دار با گرسنگی و تشنگی موقتی خود، عاطفه اش شکوفا شده و موقعیت گرسنگان و مستمندان را بهتر درک می کند و مسیری در زندگی او باز می شود که حقوق زیردستان را ضایع نکرده و از دردهای محرومان غافل نباشد.

در حدیث معروفی از امام صادق (علیه السلام) نقل شده که «هشام بن حکم» از علت تشریع روزه پرسید، امام (علیه السلام) فرمود: «روزه به این دلیل واجب شده است که میان فقیر و غنی مساوات برقرار شود، و این به جهت آن است که غنی طعم گرسنگی را بچشد و نسبت به فقیر ادای حق کند، چرا که اغنیا معمولاً هر چه را بخواهند برای آنها فراهم است، خدا می خواهد میان بندگان مساوات باشد، و طعم گرسنگی و درد و رنج را به اغنیا بچشاند تا آنان به ضعیفان و گرسنگان رحم کنند».

روزه داری زمینه پردازش به امور معنوی در انسان را فراهم کرده و عاملی است برای این که او را از ناهنجاری های اجتماعی دور و در مسیر تقوای اجتماعی و حسن معاشرت با هم نوعان خود قرار می دهد.

البته این اثرگذاری از ناحیه ماه مبارک رمضان که نوع مردم در آن روزه هستند و شامل برنامه های ویژه ای همچون استحباب افطاری دادن و مانند آن است، جلوه بیشتری خواهد داشت.

روزه، روحیه تقوا و خویشتن داری انسان را ایجاد و آن را به مرور زمان افزایش می دهد و در تربیت روحی تک تک افراد جامعه تأثیر مستقیم دارد؛ زیرا بیشتر گناهان فردی و اجتماعی، از دو ریشه غضب و شهوت سرچشمه می‏گیرند و روزه‏، جلوی تندی‏های این دو غریزه را می‏گیرد. لذا سبب کاهش فساد در جامعه و افزایش تقوا می شود.

مسلّم است جامعه ای که بیشتر افراد آن به ویژه در ماه رمضان روزه دار هستند، از فضای معنوی ویژه ای برخوردار خواهد بود. و باعث ایجاد همدلی، همگرایی اجتماعی و کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی می شود.

این ماه، در میان مسلمانان از احترام، اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار و ماه سلوک روحی آنان است و مؤمنان با مقدمه سازی و فراهم کردن زمینه های معنوی در ماه های رجب و شعبان هر سال خود را برای ورود به این ماه شریف و پربرکت آماده می کنند، و با حلول این ماه با شور و اشتیاق و دادن اطعام و افطاری به نیازمندان، شب زنده داری و عبادت، تلاوت قرآن، دعا، استغفار، دادن صدقه، روزه داری و... روح و جان خود را از سرچشمه فیض الهی سیراب می کنند.

انسان افزون بر جنبه مادی و جسمی، دارای بُعد معنوی و روحی هم هست و هر کدام در رسیدن به کمال مطلوب خود، برنامه های ویژه را نیاز دارند، یکی از برنامه ها برای تقویت و رشد بُعد معنوی، تقوا و پرهیزگاری است; یعنی اگر انسان بخواهد خودش را از جنبه معنوی رشد و پرورش دهد و به طهارت و کمال مطلوب برسد، باید هوای نفس خود را مهار کند و موانع رشد را یکی پس از دیگری بر دارد و خود را سرگرم لذت ها و شهوات جسمی نکند.



** آرامش روان و جسم

روزه داری روح و روان و قلب و دل و نیز جسم را آرامش داده و باعث سلامتی روح و تندرستی جسم می شود.

پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) می فرماید: «روزه بگیرید تا سالم بمانید.»

حضرت علی(علیه السلام) هم می فرماید: «خداوند بندگان مؤمن خود را به وسیله نمازها و زکات و حدیث در روزه داری روزه های واجب [رمضان] برای آرام کردن اعضا و جوارح آنان، خشوع دیدگانش و فروتنی جان هایشان و خضوع دلهایشان حفظ می کنند.»

امروزه در علم پزشکی و از نظر بهداشت و تندرستی نیز در جای خود ثابت شده که روزه داری تأثیرهای فراوانی بر آرامش روح و روان و سلامتی جسم و بدن دارد، دفع چربی های مزاحم، تنظیم فشار، قند خون، و... نمونه آن است.



** شب قدر در این ماه

شب قدر از شب هایی که برتر از هزار ماه است و فرشتگان در این شب به اذن خدا فرود می آیند و جمیع مقدرات بندگان را در طول سال تعیین می کنند و وجود این شب در این ماه مبارک نعمت و موهبتی الهی بر امت پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه وآله) است.

گرچه اصل روزه در جسم و روان انسان مؤثر است، از این رو روزه یکی از نعمت های فراگیر و از مصادیق رحمت عامه خداوند بوده و همه مردم از آن می توانند بهره مند شوند، ولی اگر این عمل عبادی، با ویژگی های روحی و صفات کمالی و فضائل اخلاقی همراه گردد، قطعاً، آثار روزه در به کمال رسانی نفس انسانی بسیار مؤثر خواهد بود؛ از این رو روزه یک فرد عادی با کسی که مراحل تقوا و کمال انسانی را طی نموده، و متخلق به اخلاق الهی شده، متفاوت است.

روزه در دو بعد فردی و اجتماعی، افزون بر ثمرات جسمی، آثار و فایده های تربیتی و سازندگی بسیاری دارد.



**تقویت پایداری و صبر

صبر یکی از فضیلت های اخلاقی و انسانی است که بر تحصیل آن بسیار تأکید شده است؛ زیرا شخص سالک به سوی قرب الهی در حرکت است و با داشتن این صفت نیکو است که می تواند با نشیب و فرازها، مشکلات، مصیبت ها و مانند آن دست و پنجه نرم کند و به مقصود خود نایل آید.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله) ماه مبارک رمضان را ماه صبر دانسته و می فرماید: «ای مردم! به درستی که ماهی بر شما سایه افکنده است که در آن شبی است بهتر از هزار شب، و آن ماه رمضان است، خداوند روزه گرفتن در آن را واجب نمود... و آن ماه صبر است».

در حقیقت یکی از مهم ترین آثار روزه همین اثر روحانی و معنوی صبر در روح و جان روزه دار است؛ زیرا روزه با فراهم کردن محدودیت های موقت در برابر گرسنگی و تشنگی و دیگر موارد، به او توان پایداری، شکیبایی و توان مبارزه با حوادث سخت در زمان های ممتدّ می بخشد و چون غرائز سرکش را کنترل می‏کند بر قلب انسان نور و صفا می‏پاشد.



** آرامش و نشاط

روزه به ویژه روزه ماه مبارک رمضان، از دو جهت مایه آرامش برای روزه دار است و شخص روزه دار را از نگرانی ها و اضطراب ها به دور نگه می دارد؛ یکی از آن جهت که، انسان را به مرحله صبر می رساند و انسان صابر را، مسلط بر نفس و پیرو عقل و تسلیم خدا می سازد و کسی که چنین باشد دارای نفسی آرام و مطمئن خواهد بود؛ زیرا حقیقت و معنای صبر ملازم با سکون و آرامش نفس است و در واقع صابر کسی است که به زودی تحت تأثیر حوادث واقع نگردد و بادهای مخالف او را تکان ندهد و وی را مضطرب نگرداند.

از سوی دیگر روزه نوعی یاد و ذکر عملی خداوند است و مسلّم است که یاد و ذکر الهی مایه آرامش دل ها است، همان گونه که قرآن کریم می فرماید:«آنها کسانی هستند که ایمان آورده‏اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می‏یابد».

به علاوه، آرامشی که نصیب روزه دار می شود می تواند ناشی از لذتی باشد که هنگام انجام فریضه روزه، به ویژه هنگام افطار از آن بهره مند می شود؛ از این رو امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «برای روزه دار دو شادمانی وجود دارد؛ شادمانی هنگام افطار و شادمانی دیگر هنگام ملاقات با خداوند عز و جل».

نیز پیامبر (صلی الله علیه واله) در یکی از سفارش هایشان به امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند: «ای علی! مؤمن در دنیا در سه وقت خوشحال می‏گردد: هنگام ملاقات با برادران، هنگام افطار در ماه رمضان، و هنگام نماز در آخر شب».



** آخرت گرایی

یکی دیگر از آثار فردی روزه این است که آدمی را در مسیر آخرت گرایی قرار می دهد؛ زیرا انسان روزه دار با گرسنگی و تشنگی خود، به یاد گرسنگی و تشنگی روز قیامت می افتد و تصمیم می گیرد برای آن روز واپسین، توشه ای آماده سازد.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله) در خطبه شعبانیه می فرماید:«با گرسنگی و تشنگی تان [در روزه رمضان] به یاد گرسنگی و تشنگی روز قیامت باشید». نیز در حدیث دیگری از آن حضرت می خوانیم: «بهشت دری دارد به نام ریان (سیراب شده) که تنها روزه داران از آن وارد می شوند».



** تقویت اخلاص

امیرالمومنین (علیه السلام) هنگامی که فلسفه عبادات را بیان می کند درباره روزه چنین می فرماید:«خداوند روزه را برای آزمودن و آموزش اخلاص واجب نمود».

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در این باره می فرماید:«خدا روزه را برای تثبیت اخلاص واجب نمود».

بنابراین روزه برای ایجاد، پرورش و رشد اخلاص در انسان مؤثّر است؛ زیرا روزه با توجه به این که کفّ و خودداری است، یگانه عبادت مخفی است و تا خود شخص آن را بیان نکند کسی جز خداوند از آن آگاهی پیدا نمی کند.

 

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 12 تير 1393برچسب:رمضان, ضیافت الله,,

آنچه باید از امنیت گوشی هوشمند خود بدانید
بازدید : 272 |

گوشی هوشمند شما، رایانه‌ای کوچک در جیب شماست و گاهی به همان اندازه واجد داده‌ها و اطلاعات حساس. همه تصاویر شخصی، ایمیل‌‌ها و سایر اطلاعات مکانی و جغرافیایی شما بر ‌این دستگاه وجود دارد و تهدیدهایی که در همین نزدیکی برای این اطلاعات وجود دارد، باید شما را هشیار کند.
نکته امنیت روز: جاسوس‌ها را ناکام بگذارید...
به هیچ وجه روی لینک‌هایی که در Pop Up ها در فضای نت می‌بینید، کلیک نکنید. تنها از وب سایت‌هایی که به آنها اعتماد دارید نرم افزار ‌دانلود کنید. سیستم عامل و مرورگر خود را همواره به روز نگاه دارید و حتما از یک فایروال دو مسیره یا Tow-Way برای امنیت سیستم خود استفاده کنید.
به گزارش «تابناک»، از آنجا‌ که گوشی هوشمند نیز ‌رایانه‌ای کوچک است، دقیقا در برابر همان تهدیدهایی که برای یک سیستم رایانه ای می‌توانید تصور کنید، آسیب‌‌پذیر است. بد افزارها می‌توانند با خانه کردن‌ روی گوشی هوشمند شما، رد و بدل شدن داده‌ها را رصد کرده و در آن مداخله کنند، اقدام به سرقت اطلاعات حساس شما همچون گذرواژه‌ها کنند، در کار App ها اختلال ایجاد کرده و در کل زندگی را سخت کنند!
واقعیت آن است که بی اغراق میلیون‌ها تهدید برای گوشی هوشمند شما وجود دارد و خطر امنیتی برای گوشی شما بیش از آنکه تصور کنید، نزدیک است.
ویروس‌ها وجود دارند!
ویروس‌ها و بد‌افزارهای گوشی‌های هوشمند دقیقا مشابه با برادران خود در روی PC ها عمل می‌کنند، تا آنجا که بتوانند. این بد افزارها می‌توانند از طریق SMS، یک حفره امنیتی در مرورگر شما و از طریق وب و یا از طریق حفره های موجود در شبکه و Network به گوشی شما راه یابند.
در این میان، برخی ‌نرم افزارهای به ظاهر قانونی نیز در زمره بد افزارهایی هستند که باید به شدت‌ مراقب آنها بود. به همین دلیل است که روی گوشی هوشمند با توجه به تنوع مسیرهای موجود برای آلودگی گوشی، باید هشیارتر عمل کرد.
هیچ پلتفرمی ایمن نیست، هرچند برخی بهتر هستند
سیستم عاملی که گوشی هوشمند شما از آن استفاده می‌کند، عامل مهمی در ‌میزان نگرانی و تهدید شما از سوی موضوعات امنیتی است. نخستین نکته اینکه اندروید، ‌محبوب ترین و پرکاربردترین سیستم عامل در گوشی‌های هوشمند، امنیت کمتری دارد؛ به این معنا که به دلیل حجم بیشتر کاربران بیشتر در معرض حملات امنیتی است.
بسیاری این امر را اشتباه استراتژیک گوگل می‌دانند که اندروید را به ویندوز گوشی‌های هوشمند تبدیل کرده است. بسیاری از هکرها اندروید را آماج حمله می‌گیرند، زیرا احتمال به دست آوردن قربانیان بیشتری در این سیستم عامل دارند.
نمودار زیر نشان دهنده میزان انتشار بدافزار‌ها ‌روی سیستم عامل‌های مختلف موبایل در سه ماهه نخست سال جاری میلادی است.
در این میان سیستم عامل iOS به دلیل آنکه از سوی اپل به شدت مراقبت و کنترل می‌شود، ایمن تر است. شرکت اپل قویا بر سیستم عامل خود نظارت دارد، از نصب نرم‌افزارهای خارج از کنترل خود و از منابع غیر، جلوگیری می‌کند و سخت افزارها را به خوبی با سیستم عامل هماهنگ و هم سنخ می‌کند. 
به همین دلیل است، در حالی که تعداد انگشت‌شماری بد افزار برای iOS طراحی شده ‌اما تا کنون هیچ مورد عظیم و وسیعی در انتشار بد افزار بر روی این سیستم عامل دیده نشده است. به همین دلیل ‌jailbreak کردن گوشی‌های اپل به معنی بی‌دفاع گذاشتن آنها در برابر حملات بد افزارهاست. 
آنچه در مجموع می‌توان گفت، این است که هیچ سیستم عاملی از حمله و تهدید در امان نیست و میزان این امنیت و مصونیت بسته به ساختار امنیتی سیستم عامل و تعداد کاربران آن دارد.
نرم افزارهای امنیتی همیشه آنچه می‌گویند نیستند!
همه این تهدیدات موجود شما را به سمت استفاده از نرم افزارهای امنیتی برای گوشی هوشمند خود سوق می‌دهد؛ اما مراقب باشید، همه این نرم افزارهای امنیتی خوب عمل نمی‌کنند و برخی از آنها حتی از شما محافظت هم نمی‌کنند. 
کاربران اندروید می‌توانند با مراجعه به گزارش‌هایی که لابراتوارهای تست آنتی ویروس‌ها همچون Av-Test منتشر می‌کنند، از وضعیت عملکرد نرم‌افزار امنیتی خود اطمینان حاصل کنند.
اما این شانس برای باقی کاربران در سایر سیستم عامل‌ها وجود ندارد. در نتیجه کاربران ویندوز فون مجبور به استفاده از نرم افزارهایی هستند که بیشتر شناخته شده هستند، بدون توجه به جزئیات عملکرد آنها. 
همه آنتی ویروس‌ها آن کاری را صورت می‌دهند که خود می‌گویند. اما همه آنها این کار را به خوبی ‌نمی‌کنند! برای نمونه، VIRUSFighter و Zoner که هر کدام از آنها در Play Store بارها توصیه شده‌اند و هر کدام چهار ستاره دارند، از سوی AV-Test به دلیل شناسایی تنها یک چهارم از بد افزارهای مورد آزمایش رد شده اند!
این در حالی است که موضوع تقریبا به همین جا نیز ختم نمی‌شود. در آوریل سال جاری نرم افزاری ‌روی Play Store با نام Virus Shield قرار گرفت که ادعا می‌کرد، یک آنتی ویروس قدرتمند است، اما در واقع هیچ کاری ‌روی سیستم انجام نم‌یداد. در نهایت تا پیش از آنکه این ابزار از روی Play Store حذف شود، بیش از 10 هزار کاربر آن را با قیمت 4 دلار دانلود کرده بودند!
گوشی گم شده، دست کمی از یک گوشی ویروسی ندارد!
در حالی که شاید این مطالب بیش از همه توجه شما را به یک بعد مشکل جلب کرده باشد، ‌یک مشکل اساسی تر نیز می‌تواند وجود داشته باشد، آن هم گم کردن گوشی هوشمند به دلیل سرقت یا حواس پرتی.
اگر گوشی هوشمند شما به سرقت رفته یا گم شود و به دست کسی برسد، تمامی داده‌ها و اطلاعات شما از جمله تمامی عکس‌های خانوادگی، ایمیل‌ها، صوت و تصویر، اطلاعات حساب بانکی و گذرواژه‌های شما و همچنین شبکه‌های اجتماعی که به وسیله App ها از آنها استفاده می‌کنید، همگی قابل استفاده توسط شخصی است که گوشی شما را در دست دارد. 
این موضوع اغراق نیست. با فناوری‌های امروزی بیت به بیت داده‌ها از گوشی شما قابل استخراج است و هیچ نرم‌افزار امنیتی در این مورد هیچ کاری نمی‌تواند بکند. تنها کاری که در این مورد می‌توان انجام داد، پیش از گم شدن گوشی باید صورت داده باشید: تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات، قفل کردن گوشی با یک گذرواژه مطمئن و استفاده از ابزارهایی که به شما امکان Remote Control گوشی را می‌دهد. پس از هم اکنون فکری به حال گوشی خود قبل از آنکه دزدیده شود بکنید.
هر جایی که داده ‌باشد، خطر وجود دارد
هم‌اکنون تأمین امنیت گوشی هوشمند یک اقدام پیچیده و چند لایه است. تنها این نکته را همواره به یاد داشته باشید ‌هر جا داده‌ای هست، شخصی علاقه‌مند به این داده‌ها و احتمال سرقت آنها نیز وجود دارد. 
خوشبختانه این موضوع مورد توجه بسیاری از سازندگان گوشی‌های هوشمند قرار گرفته ‌و اکنون این سازندگان ابزارهایی برای امنیت گوشی هوشمند از جمله Remote ها را در گوشی های خود به کار می‌برند. 
واقعیت اینکه به رغم این پیچیدگی در حفاظت از گوشی، هنوز هزینه تأمین امنیت گوشی‌های هوشمند بسیار کمتر از تأمین امنیت PC هاست. البته اگر در آینده نیز این موضوع به همین شکل ‌بماند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 30 خرداد 1393برچسب:گوشی,هوشمند,

آیت‌الله خاتمی در کرمان: شرط آمریکا برای مقابله با داعش کنار رفتن «مالکی» است/ هدف اصلی فتنه سوریه
بازدید : 239 |


آیت‌الله خاتمی در کرمان:
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: آمریکا با توجه به اینکه در عراق در انتخابات موفق نبود از راه وحشی‌گری وارد شد و داعش را وارد میدان کرد و در حال حاضر هم می‌گوید ما حاضریم به شرط اینکه نوری مالکی کنار برود آنها را سرکوب کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، آیت‌الله سیداحمد خاتمی شامگاه پنج‌شنبه در سیزدهمین یادواره 26 شهید و پنج شهید گمنام شهر محی‌آباد با بیان اینکه شهدا گل‌های برگزیده و هدیه خداوند هستند، اظهار داشت: خداوند به هر کسی این لیاقت را نمی‌دهد که به فیض شهادت نائل شود و باید خانواده شهدا بر خود ببالند که خداوند نورافکن شهادت را در خانه آنها روشن کرده است.
وی با بیان اینکه یکی از مصادیق بیعت با شهدا بیعت با نظام است، افزود: نظام جمهوری اسلامی تنها یک نظام سیاسی معمولی نیست، بلکه در دنیا منحصربه‌فرد است.
خاتمی با بیان اینکه تمام نظام‌های دنیا فقط یک نظام سیاسی معمولی هستند، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام عقیدتی است که پرچم اسلام ناب محمدی را برافراشته است.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: هرجا سخن از اسلام ناب است، نام ایران اسلامی مطرح است و این عزت و اقتدار ارزان به دست نیامده و بابت آن بیش از 200 هزار شهید داده‌ایم.
وی با بیان اینکه قانون اساسی نظام اسلامی برگرفته از عترت و سنت ائمه اطهار است، گفت: به همین دلیل آمریکا و هم‌پیمانانش همیشه با این نظام دشمن هستند.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه آمریکا و هم‌پیمانانش امروز نگران دست‌یابی ایران به بمب هسته‌ای نیستند چرا که می‌دانند ایران واقعا مخالف تسلیحات هسته‌ای است ادامه داد: همه دنیا بدانند که ساختن بمب هسته‌ای با فقه ما مغایرت دارد و همچنین فقه ما مخالف سلاح‌های کشتار جمعی است.
خاتمی با اشاره به تحولات منطقه‌ای آمریکا و هم‌پیمانانش را عامل فتنه‌های به پا شده در سوریه و عراق دانست و اضافه کرد: آمریکا در سوریه کاملاً ناکام ماند.
وی گفت: در سوریه بعد از 30 ماه جنگ و آشوب انتخاباتی پرشور و با حضور 77 درصدی مردم سوریه را شاهد بودیم؛ در این انتخابات مردم سوریه با 88 درصد آرای خود به بشاراسد رأی داده و جواب محکمی به آمریکا و هم‌پیمانانش دادند.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: آمریکا با توجه به اینکه در عراق نیز در انتخابات موفق نبود از راه وحشی‌گری و زور وارد شد و داعش را وارد میدان کرده است و در حال حاضر هم سران آمریکایی می‌گوید ما حاضریم به شرط اینکه نوری المالکی کنار برود تروریست‌ها را سرکوب کنیم.
خاتمی با تاکید بر اینکه روشن و واضح است که تمام توطئه‌ها زیر سر آمریکا است و هدف اصلی و نهایی آنها نظام جمهوری اسلامی ایران است خطاب به آمریکا و هم‌پیمانانش گفت: این نظام اسلامی امانت شهیدان است و شما هم نتوانستید و نمی‌توانید و نخواهید توانست ذره‌ای آسیب به این نظام وارد کنید.
وی یکی دیگر از ماده بیعت با شهدا را حمایت از ولایت فقیه برشمرد و اظهار داشت: بیعت با شهیدان پیروی، همراهی و ولایت‌مداری با ولایت فقیه است.
این مقام مسئول در تعلیل دلایل استحکام نظام اسلامی ولایت فقیه را ستون عظمت کشور دانست و افزود: ولایت فقیه بود که به صحنه آمد و سیل مردم را به میدان آورد و طومار طاغوتیان را در هم پیچید.
امام جمعه موقت تهران خطاب به مردم گفت: ولایت فقیه بود که موجب شد در هشت سال دفاع مقدس ایران شاهد یک روز بحرانی نباشیم.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 30 خرداد 1393برچسب:نماز جمعه تهران،,

صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 89 صفحه بعد
مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس