red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




احکام در دریادلان
بازدید : 214 |

 

افسران - احکام در افسران

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 24 اسفند 1392برچسب:نگاه, پاک,

شلمچه "امروز....گزینه " های رو میز ما اینها هستن ..
بازدید : 206 |

افسران - شلمچه "امروز....گزینه " های رو میز ما اینها هستن ..
شلمچه ..روحشان شاد

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 24 اسفند 1392برچسب:شهیدان, گمنام,

یا مولا نگو وای مادرم که این مملکت فاطمه حیـــدر دارد ... فاطمه زهرا حاضر و ناظر است
بازدید : 155 |

 

افسران - یا مولا نگو وای مادرم که این مملکت فاطمه حیـــدر دارد ... فاطمه زهرا حاضر و ناظر است

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 24 اسفند 1392برچسب:ایام , فاطمیه,

منافقین و مخالفان نظام
بازدید : 235 |

علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به گزارش اخیر احمد شهید در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران گفت: در ارتباط با موضوع مواد مخدر که در این گزارش به آن اشاره شده پس از حضور ناتو در افغانستان تولید این محصول به 40 برابر رسید یعنی از 200 تن کف تولید طالبان به 8 هزار تن افزایش یافت که مسئولیت این افزایش باید به پای کشورهایی گذاشته شود که در افغانستان حضور داشتند و با مسئولیت انگلیسی مواد مخدر در این کشور افزایش یافت.  
 
وی افزود: مخالفت با اشد مجازات در مورد سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر نشان‌دهنده این واقعیت است که عملا افرادی مانند احمد شهید هم علاقه‌مند به گسترش این پدیده شوم در منطقه هستند و گرنه کسانی که به زندگی صدها هزار جوان ارزش قائل نیستند نباید قابل ترحم باشند.  
 
نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی در ادامه به انتقاد احمد شهید از منشور حقوق بشر اشاره کرد و گفت: در زمینه مجازات‌های اسلامی که در دین مبین اسلام وضع شده مبتنی بر دستورات الهی است و فرهنگ غربی به هیچ وجه نمی‌تواند برای جامعه اسلامی در زمینه مجازات‌های اسلامی تعیین تکلیف کند.
 
وی افزود: ما پیرو دین اسلام، قرآن و احکام اسلامی هستیم و نباید کشورهای غربی که عملا در مدیریت جامعه خود و رعایت حقوق بشر ناتوانند برای ما تعیین تکلیف کنند.
 
بروجردی تاکید کرد: در قرن بیست و یکم شاهد شکنجه‌گاه رسمی گوانتانامو و سایر شکنجه‌گاه‌های آمریکا در کشورهای اروپایی و نقض حقوق زنان هستیم به طوری که سالانه ده‌ها هزار کودک بی‌هویت محصول نقض حقوق زنان در جامعه غرب است در حالی که در دین مبین اسلام پدیده ضد حقوق زن وجود ندارد.  
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد اقلیت‌های دینی نیز گفت: ما به عنوان موفق‌ترین الگو در رفتار با غیرمسلمانان در سطح جهان هستیم چرا که برای آن‌ها بودجه قرار می‌دهیم و از آزادی کامل در برگزاری مراسمات برخوردار هستند.
 
وی افزود: انتقال "مرکز جهانی آشوریان" از آمریکا به تهران در چند سال گذشته نشان دهنده فضای بهتر ایران برای آن‌هاست.
 
نماینده بروجرد با اشاره به بخش دیگری از گزارش "احمد شهید" در مورد "فرقه ضاله بهائیت" گفت: فرقه ضاله بهائیت به هیچ وجه دین نیست چرا که متعلق به هیچ یک از پیامبران الهی که منشا به وجود آمدن ادیان الهی بودند نیست.
 
وی افزود: "بهائیت" یک مسلک سیاسی ساخته و پرداخته استعمار است، همان گونه که در جهان اهل سنت وهابیت را ایجاد کردند در جهان شیعه هم بهائیت را به وجود آوردند و طبیعی است ما اجازه اجرای توطئه استعماری انگلیس در جامعه خود را نخواهیم داد.  
 
بروجردی در پایان به مغرضانه بودن گزارش "احمد شهید" اشاره کرد و گفت: منبع اطلاعاتی گزارش‌های "احمد شهید" منافقین و مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران است در صورتی که وی به راحتی می‌تواند از طریق جهان گسترده اینترنت اطلاعات دقیق و لازم را از وضعیت جمهوری اسلامی ایران به دست بیاورد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 23 اسفند 1392برچسب:منافقین, حقوق بشر,,

بيانات در ديدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى
بازدید : 188 |



بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم‌
خدا را سپاسگزاریم بر توفیقی که عنایت فرمود که ما زنده بمانیم در یک جلسه‌ی دیگر در این جمع با عظمت حضور پیدا کنیم و مطالبی را بشنویم و مطالبی را عرض کنیم. تشکر میکنم از رئیس محترم مجلس خبرگان(۱) که با وجود اینکه برایشان سخت هم هست در عین حال مقیدند که این مجلس را در سر وقت تشکیل بدهند و وقت بگذارند و نیرو بگذارند، و همچنین از کلیه‌ی آقایان محترم.
در اهمیت این مجلس خیلی صحبت شده، هم ما عرض کرده‌ایم، هم خود شما آقایان مکرر بیان کرده‌اید؛ در مجموعه‌ی ارکان نظام اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، این مجلس جایگاه ویژه‌ای دارد. لکن گاهی به مناسبتهایی که پیش می‌آید - چه در اوضاع داخلی، چه در مجموعه‌ی مسائل جهانی - اهمیت این مجلس و اجتماع این‌همه از علما و بزرگان و متنفذینِ روحانی در بلاد و مجتهدین و مانند اینها، اهمیت ویژه‌ای پیدا میکند؛ به‌نظر ما دوران کنونی از جمله‌ی این دورانها است، یعنی مسائل مهمی در جریان است در پیرامون ما؛ چه مسائلی که مستقیماً به ما ارتباط پیدا میکند، و چه مسائلی که ولو به‌طور مستقیم با ما مربوط نیست لکن نمیتوانیم از کنار آن آسان بگذریم؛ از این‌گونه مسائل امروز در دنیا و در منطقه زیاد است. اوضاع عمومی - چه در آسیا، چه در آفریقا، چه در اروپا - اوضاع پیچیده‌ای است، اوضاع مهمی است؛ و نظام جمهوری اسلامی طبعاً حرفی خواهد داشت در قبال این نظام، و خودنگری و بازیابیِ وظیفه جزو مسئولیتهای همه‌ی ما در این دوران است. عرض کردیم، هم در دنیا معضلات زیادی وجود دارد، هم اثر گذاری جمهوری اسلامی در معادلات منطقه بلکه گاهی در معادلات جهانی بیش از همیشه است؛ بنابراین همه‌ی ارکان نظام از جمله این مجلس، باید نگاه مبتکرانه و اساسی به مسائل داشته باشند؛ هم به حیث وظیفه‌ی شخصی و ذاتی علما - که علما هادیان امتند و وظایفی دارند و مردم را باید روشن کنند؛ در نظام اسلامی وظیفه‌ی علما فقط گفتنِ مسئله‌ی نماز و روزه نیست، مردم را بیدار میکنند، هوشیار میکنند، حقایق را به مردم میگویند، بصیرت‌افزایی میکنند - هم به حیث اعتبار این مجلس که یک نهاد حکومتی است، وظایفی بر عهده است.
من دو مطلب را عرض میکنم. یک مطلب، نکاتی در حول‌وحوش مسائل کنونی دنیا است، مسائلی که به ما البته ارتباط پیدا میکند. طبعاً خیلی از مسائل هست که به ما مرتبط نیست؛ چند نکته درباره‌ی آنچه به ما مربوط میشود در زمینه‌ی مسائل جهانی، عرض میکنم.
 یک نکته این است که امروز جهان درگیر تحولات اساسی است، این را نمیشود منکر شد؛ شما نگاه کنید به منطقه‌ی شمال آفریقا و مناطق دیگری از آفریقا، در منطقه‌ی آسیا و قدرتهایی که در آسیا سر برآورده‌اند و در دنیا عرض اندام میکنند در مقابل قدرتهای سنتی عالم، [یا] وضعیتی که در اروپا ملاحظه میکنید وجود دارد؛ دنیا در حال یک تحول است. حالا تحولات جهانی و تاریخی طبعاً در زمان کوتاه تحقق پیدا نمیکند؛ این‌جور نیست که حالا ما فرض کنیم اگر تحولی دارد رخ میدهد باید در ظرف شش‌ماه، یک سال، دو سال انجام بگیرد؛ نه، نشانه‌های تحول را باید دید ولو این تحول بمُرور در ظرف بیست سال انجام خواهد گرفت؛ لکن ما [باید] بفهمیم که در دنیا چه دارد اتفاق می‌افتد. بنابراین نکته‌ی اول این است که دنیا درگیر تحولات اساسی است؛ این را بفهمیم.

 

بقیه ادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:اعضاء, مجلس خبرگان,

بیانات در جلسه تبیین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی
بازدید : 209 |


بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
خوشامد عرض میکنم به همه‌ی برادران و خواهران عزیز و تشکر میکنم که این دعوت را اجابت کردید و در این جلسه حضور پیدا کردید تا ان‌شاءالله با آنچه در این فضای همدلی مطرح میشود، کاری در جهت پیشرفت کشور و گامی در راه رسیدن به آرمانهای بلند کشور انجام بشود و برداشته بشود.
هدف از اینکه به شما برادران و خواهران زحمت دادیم که اینجا تشریف بیاورید، این است که درباره‌ی سیاستهای اقتصاد مقاومتی که اخیراً ابلاغ شد و اعلام شد، (۱) قدری صحبت بشود که هم تا حدودی تبیین و هم تأکید [شود] بر آنچه لازمه‌ی این سیاستها است و وظایفی که این سیاستهای مهم و اساسی بردوش همه‌ی ما میگذارد. قبلاً سیاستهای گوناگونی در زمینه‌های اقتصادی ابلاغ شده است؛ مثل سیاست انرژی، سیاست تولید ملی، سیاست اصل ۴۴، سیاست امنیت سرمایه‌گذاری، سیاستهای آب و غیره؛ در آن سیاستها آنچه کانون توجه در هر بخشی بوده است، ارائه‌ی نقشه‌ی‌راه بوده؛ یعنی خواستیم مثلاً در زمینه‌ی تولید ملی یا مسئله‌ی آب یا مسئله‌ی انرژی و امثال اینها نقشه‌ی‌راهی ارائه بشود که براساس آن، مسئولان، کار خودشان را پیش ببرند. [اما] در این سیاستها تنها مسئله‌ی نقشه‌ی‌راه نیست، بلکه در اینجا شاخصهای درستْ پیمودن راه هم مطرح شده؛ درست مثل علائم راهنمایی و رانندگی. در بندهای مختلف این سیاستها وظایفی تعیین شده‌است که در واقع این وظایف تضمین‌کننده‌ی درستی حرکت در این راه است؛ یعنی این سیاستها که فراگیر و عمومی و کلی است، در هر بخشی شاخصه‌هایی را مشخص کرده است که در مطالعه‌ی بندهای سیاستها، کارهایی که باید انجام بگیرد، مشخص است. مجموعه‌ی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در واقع یک الگوی بومی و علمی است که برآمده‌ی از فرهنگ انقلابی و اسلامی ما است؛ متناسب با وضعیت امروز و فردای ما است. من شرح خواهم داد که این مربوط به وضع کنونی و شرایط کنونی کشور نیست، این یک تدبیر بلندمدت برای اقتصاد کشور است؛ میتواند اهداف نظام جمهوری اسلامی را در زمینه‌ی مسائل اقتصادی برآورده کند؛ میتواند مشکلات را برطرف کند؛ درعین‌حال پویا هم هست؛ یعنی ما این سیاستها را به صورت یک چهارچوب بسته و متحجر ندیده‌ایم، قابل تکمیل است، قابل انطباق با شرایط گوناگونی است که ممکن است در هر برهه‌ای از زمان پیش بیاید؛ و عملاً اقتصاد کشور را به حالت "انعطاف‌پذیری" میرساند؛ یعنی شکنندگی اقتصاد را در مقابل تکانه‌های گوناگون - که اشاره خواهم کرد - برطرف میکند.

 بقیه درادامه مطلب

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:سیاستها,اقتصاد,مقاومتی,

ایمان همراه با بصیرت
بازدید : 208 |

افسران - ایمان همراه با بصیرت

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 8 اسفند 1392برچسب:ایمان, بصیرت,,

ایستادگی
بازدید : 230 |

افسران - ایستلدگی

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 8 اسفند 1392برچسب:ایستادگی,,

شرایط بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان در سال 93
بازدید : 269 |

علی‌اصغر فانی در حاشیه همایش تجلیل از 35 پیشکسوت عرصه امور تربیتی و پرورشی در جمع خبرنگاران درباره پرسش اخیر مقام معظم رهبری درباره سیاست اقتصاد مقاومتی و این که چه بخش‌هایی از این سیاست مرتبط با آموزش و پرورش است، گفت: بنده این سیاست‌ها را به طور دقیق مطالعه کرده و در آموزش و پرورش گروهی را مامور کرده‌ام که ترجمان این سیاست‌های رهبری را در آموزش و پرورش ببینند.

 وی افزود: خوشحالم فعالیت‌هایی که در چند ماه اخیر در آموزش و پرورش انجام داده‌ام، در راستای سیاست‌هایی است که مقام معظم رهبری اعلام کرده‌اند اما هم‌اکنون شورای عالی آموزش و پرورش ماموریت یافته تا این سیاست‌ها را با دقت بررسی کند و کمیته‌ای‌ را نیز مامور کرده‌ایم که این سیاست‌ها را بررسی و آن را به زبان آموزش و پرورش ترجمه کند.
 فانی با اشاره به این که اقتصاد مقاومتی یک سیاست است که بر مجموعه فعالیت‌های وزارت آموزش و پرورش سایه می‌اندازد، تصریح کرد: به طور قطع بخش مدیریتی حوزه تعلیم و تربیت بیشترین تاثیر را از این سیاست‌ها می‌گیرد.
وی در پاسخ به سوالی درباره بودجه آموزش و پرورش نیز گفت: امسال برای اولین بار برنامه‌های سال 93 را بر مبنای 4 سیاست تنظیم کرده‌ایم و احکام بسیار خوبی در بودجه 93 پیش‌بینی شده که دولت و مجلس نیز این احکام را تایید و تصویب کرده‌اند. بودجه پیشنهادی آموزش و پرورش در مقایسه با سال گذشته رشد 26 درصدی را نشان می‌دهد در حالی که بودجه دولت نسبت به سال گذشته تنها 11 درصد افزایش یافته و این موضوع حاکی از اشراف دولت نسبت به آموزش و پرورش و اهمیت این وزارتخانه است.
 وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: در گردهمایی که حدود دو ماه پیش با حضور مدیران کل استان‌ها با رییس جمهور برگزار شد، ایشان گفتند گشایشی در بودجه کشور ایجاد خواهد شد که با توجه به این گشایش بودجه به آموزش و پرورش بیشتر خواهیم رسید.
فانی درباره شرایط بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان در سال 93 نیز گفت: مجلس بازنشستگی پیش از موعد با سنوات ارفاقی را تصویب نکرد. برای سال آینده بازنشستگی پیش از موعد داریم اما بدون سنوات ارفاقی. بر اساس نیاز و عدم نیاز به نیروی انسانی دراین‌باره تصمیم‌گیری خواهیم کرد. اگر در یک منطقه جغرافیایی به نیروی انسانی در رشته‌ای خاص نیاز داشته باشیم با بازنشستگی پیش از موعد موافقت نمی‌شود اما چنانچه بتوانیم نیروی دیگری را جایگزین کنیم با بازنشستگی پیش از موعد موافقت خواهد شد.
 وی درباره سند تحول بنیادین نیز اظهار کرد: برای اینکه یک سند تحول در بستر وسیع آموزش و پرورش شکل بگیرد نیاز به نقشه راه دارد که در حال تدوین این نقشه راه هستیم و بلافاصله پس از تدوین آن درخصوص اجرای سند تحول بنیادین اقدام خواهیم کرد. این نقشه راه شامل محتوا، پیش‌نیازها، تمهیدات اجرایی و مجموعه فعالیت‌هایی است که برای اجرایی شدن سند در یک جدول زمان‌بندی تنظیم می‌شود و تلاش می‌کنیم با فراهم کردن مقدمات به سمت اجرای واقعی سند تحول بنیادین برویم.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 8 اسفند 1392برچسب:بازنشستگی, پیش ازموعد, آموزش وپرورش,

واکنش سرلشکر فیروزآبادی به تهدیدات اخیر
بازدید : 214 |

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: ملت ایران بعنوان سربازان ولی‌ امر در نیروهای مسلح آمادگی کامل دارند تا هر گونه فتنه آمریکا را خاموش کرده و تهدیدکننده را پشیمان کنند.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران، سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، طی سخنانی در جمع تعدادی از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح و در واکنش به اظهارات اخیر مقامات آمریکایی، خطاب به آنان اظهار داشت: ما ضرب‌المثلی داریم که می‌گوید آزموده را آزمودن خطاست. آمریکایی‌ها اخیرا دچار خطای بارزی شدند که ملت انقلابی ایران را با گزینه نظامی تهدید می‌کنند.


وی افزود: صرف‌نظر از اینکه امروز گزینه نظامی روی میز آمریکا به طنز در بین ملت‌ها تبدیل شده، بهتر است مقامات آمریکا قدری به عقب بازگردند و اگر خودشان به خاطر نمی‌آورند از مقامات قبلی سؤال کنند که چرا با وجود تهدیدات فراوان و استقرار نیرو و آمادگی تجهیزات، جرات حمله به ایران را پیدا نکردند.

سرلشکر فیروزآبادی تصریح کرد: چرا آمریکایی‌ها امروز از کاری که تاکنون نتوانستند و هیچ گاه نیز قادر به انجام آن نخواهند بود، صحبت می‌کنند.

این مقام ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی همچنین افزود: ملت ایران بعنوان سربازان ولی‌امر در نیروهای مسلح آمادگی کامل دارند تا هر گونه فتنه آمریکا را خاموش کرده و تهدید کننده را پشیمان کنند.

عضو شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: بهتر است آمریکایی‌ها در چارچوب توافق ژنو همان روش دیپلماسی را دنبال کنند و با زدن حرف‌های سبک و بی‌مایه راه را بر روی مذاکرات نبندند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 8 بهمن 1392برچسب:سرلشگر فیروزآبادی, گزینه نظامی,,

واکنش وزیر سابق آموزش و پرورش به اتفاقات ۵ ماه اخیر
بازدید : 244 |

حاجی‌بابایی سکوت را شکست وزیر سابق آموزش و پرورش گفت: اگر به دیده انصاف بنگریم، در ۵ ماه گذشته شاهد شتاب‌زدگی بزرگ و کثرت اخبار متناقض و ناهماهنگی در گفتار و حتی نقض غرض در رفتار و گفتارها بوده‌ایم که در نوع خود بی‌نظیر است. خبرگزاری فارس: حاجی‌بابایی سکوت را شکست/ در ۵ ماه گذشته شاهد شتاب‌زدگی بزرگ بودیم حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر سابق آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس به مصاحبه‌ها و خبرهایی که طی چند ماه گذشته درباره دوره قبلی مدیریت آموزش و پرورش منتشر شده است، واکنش نشان داد و اظهار داشت: اینجانب در طول 5 ماه گذشته به هیچ وجه حاضر نبوده و علاقه‌مند نبودم که از موضع پاسخ‌گویی و تقابل با مدیران فعلی آموزش و پرورش برآیم چرا که معتقدم بار آموزش و پرورش بسیار سنگین است و ضروری است که آحاد جامعه در حد توان خود به آن کمک کنند لیکن از آنجا که شاهدیم برای سرپوش گذاشتن به ضعف و بی‌برنامه‌گی، از ابزارهای غیر مدیریتی و غیر اصولی و حتی مغایر اخلاق، همچون تحریف، تخریب و مطالب خلاف واقع بیان می‌‌شود، نه به عنوان حق خود، بلکه به عنوان حق آحاد مردم به ویژه فرهنگیان و دانش‌آموزان ناگزیر به پاسخ‌گویی می‌شویم. *هیچ پروژه‌ای شروع نشد مگر آنکه مبتنی بر پژوهش‌های عمیق بوده است حاجی‌بابایی ادامه داد: بر کسی پوشیده نیست که فرافکنی یکی از بزرگترین آسیب‌های مدیریتی در هر سازمان است و متأسفانه شاهد هستم که فرافکنی‌ها در آموزش و پرورش در چند ماه گذشته تا بدان جا پیش رفت که «واژه شتابزدگی مدیریت قبلی» به عنوان اصلی‌ترین ادبیات پاسخ‌گویی مدیران فعلی آموزش و پرورش در آمد لکن اینجانب تکلیف را بر صبر و صبوری گذاشتم تا دوستان بتوانند در فضایی آرام، کماکان خدمت خود را انجام داده و در برابر پاسخ‌گویی‌ها به همین کلمه شتابزدگی اکتفا کنند. وی افزود: بنده مایل هستم مصادیق شتابزدگی که به اینجانب نسبت داده شده است را یکبار دیگر به جای آقایان مرور کنم. 1- شتابزدگی در تشکیل دانشگاه فرهنگیان و ایراد بر ایجاد این دانشگاه 2- شتابزدگی در بحث ساماندهی زمان آموزش و تعطیلی روزهای پنج‌شنبه 3- شتابزدگی در بحث اجرای نظام جدید آموزشی «3ـ3ـ6» 4- وارد دانستن ایراد و اشکال به بیمه طلایی و قول یک بیمه بهتر از طلایی و تشکیل سازمان رفاهی فرهنگیان 5- ایرادات دیگری همانند اینکه مدیریت قبلی باعث موارد زیر شده است: یک‌صد هزار معلم ناکارآمد داریم؛ یک‌صد هزار معلم مازاد داریم و در آمار دیگر عنوان شد: 58 هزار معلم مازاد داریم و مجدداً اعلام شد 50 هزار معلم مازاد داریم. 6- کارگرها و خدمتگزارها را به ‌جای معلم به کار گرفتند. 7- هوشمندسازی مدارس اقدام درستی نبود و باعث انباشت سخت‌افزار مدارس شد. 8- زیرپله ساختمان‌ها را به کلاس درس تبدیل کردند. 9- مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی را بی رویه افزایش دادند. 10- مدارس نمونه دولتی قانونی نیست ( مجدداً اصلاح کردند که قانونی است) 11- مجتمع‌های آموزشی جزو سند تحول بنیادین نیست. 12- نظام رتبه‌بندی معلمان مشکل دارد. حاجی‌بابایی افزود: اینجانب در تمام این آمارها و اظهارنظرها فقط سکوت کردم و شاهد مدعای بنده، همین 5 ماهی است که گذشت؛ در حالی که به شهادت اسناد و مدارک در دوره تحولی آموزش و پرورش، هیچ پروژه‌ای شروع نشد مگر آنکه مبتنی بر سند تحول بنیادین و پژوهش‌های عمیق بوده است و به معنایی تمام پروژه‌های اجرا شده در دوره مدیریت بنده جنبه استراتژیک داشته و هر یک در حکم یک اتوبان است. وی اضافه کرد: دوستان باید در خصوص اصل بودن یا نبودن اتوبان ابتدا پژوهش و تحقیق کرده و سپس اظهارنظر کنند؛ نه اینکه به علت پنچر شدن یک خودرو در گوشه‌ای از اتوبان، اتوبان را تخریب یا مسدود کنند.

 

بقیه در ادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 8 بهمن 1392برچسب:وزیر, سابق, آموزش وپرورش,

مرد سال تمام زمان دنیا
بازدید : 251 |

افسران - مرد سال تمام زمان دنیا

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 24 دی 1392برچسب:یا مهدی,

صفحه قبل 1 ... 10 11 12 13 14 ... 89 صفحه بعد
مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس